-->

Test: Sudio NIO (Trådlösa Hörlurar)

Nästa par trådlösa hörlurar för recension heter Sudio NIO och jag valde ett par vita just för att utvärdera om de kan matcha sina fruktiga syskon på andra punkter än dem vita looken..
Sudio NIO finns även i militärgrönt, blanksvart och hudfärgat.
Sudio-Nio-Recension

Slimmad Snygg Design

Laddnings och förvaringsfodralet är lika glansigt, slimmat och väldesignat som själva lurarna.
Total batteritid med fulladdat etui ligger enligt faktabladet på 20h, lurarna pratar Bluetooth 5.0 (10m räckvidd) och tål regniga löpturer samt svettiga träningspass (IPX4).
Sudio-Nio-Silikon-vs-Airpods

Silikonöverdrag Gör Dem Unika

En sak som skiljer dessa Sudio NIO's mot Apples lurar är att det medföljer ett gäng olika silikonöverdrag som gör att de greppar tag bättre än Airpods, även när man hänger upp och ner och gör situps på gymmet. :)

Passform-Ljud-Sudio-Nio

Snygg & Prisvärda

De är snygga, passformen är superb, de fungerar perfekt till teams-möten (bra mikrofon och de sluter inte så tätt att man hör sig själv) och halkar inte ut oavsett vad man gör.

Men ljudet då? Jo, de har även ett kanonljud till all typ av musik, passar även till poddar och film men basen är inte riktigt lika tung som på t.ex. Sudio ETT och dessa NIO saknar även brusreducering.
Men till priset av 800:- så är de otroligt prisvärda måste jag säga och jag tycker nog att dessa är Sudio's absolut snyggaste hörlurar just nu, kanske är de ÄNNU snyggare i svart.. :)
Med rabattkoden FF får du dem dessutom 15% billigare (koden ger 15% på allt hos Sudio.com). Glöm inte att registrera dina lurar på Sudio Sphere för att få 3 års garanti och skulle du behöva skicka tillbaka dem så ingår fria returer inom Sveriges gränser.
För fler liknande inlägg, kika gärna under arkivtaggen #HiFi.
0 Besökare har kommenterat :