-->

Hämtade 2-Plans Byggställning Med Octavia Kombi

Inför jobbet med att byta all rutten panel och måla om skolådan (radhuset) så åkte jag och lånade byggställning av farsan i Orminge.
Frakta-Hel-Byggställning-Skoda-Octavia-Kombi

Octavian = Storlastaren

Farsans lätta aluminiumbyggställning (på hjul som klarar två våningar) har stått oanvänd i hans #Cykelförråd under massa år och jag chansade att den gick att ta hem utan släp och faktiskt så hade hela byggställningen och alla rör fått plats INNE i bilen men jag tog ändå ett par delar på taket.

Aluminium-Byggställning-Två-Våningar

Nu Väntar Vi Bara In Bygglovet

Nu väntar vi in bygglovet innan vi sätter igång. Med facit i hand så borde jag gjort som alla andra i området och bara målat om utan att bry mig om bygglov för ingen annan jävel har ansökt om det..

UPDATE! Vi väntar faktiskt inte längre på något bygglov! :D

Läs gärna om alla steg i renoveringen av #Radhuset.

0 Besökare har kommenterat :