-->

Äcklet Till Granne Ringde Störningsjour p.g.a. Kontorsstol!!

I princip direkt när nya grannen under mig flyttade in så började handskrivna brev dyka upp i brevlådan där hon klagade på ljud från oss över henne, alltså trots att hon anlitat en byggfirma som blåste ut hennes bostad, byggde om och väsnades dagarna långa..
Kontorsstol-Ljuddämpande-Matta

Kontorsstol På Matta

Breven fortsatte komma och jag ringde såklart på och ville att hon skulle komma upp och kolla att vi inte gjorde något av det hon trodde vi gjorde - Flyttade möbler i fem timmar i sträck. Sedan hittade hon ett nytt modernare sätt, att spamma mig via chatten i BRF appen...

Störningsjour-Klagomål-Lägenhet-Under

Styrelsen Lyssnar På En Part

Jag sa till henne att jag inte kunde göra så mycket mer än att leva mitt liv över henne men hon fortsatte och klagade på allt samt gick till styrelsen på BRF Jaktvägen som inte heller ville lösa något utan lät henne hålla på och skriva sin "störningsdagbok" om allt som enligt henne hände i min bostad. Ibland var jag inte ens hemma men ändå byggde jag tydligen möbler..

Droppen var en Lördagskväll när jag runt 22:30 gick ut för att kolla varifrån den höga musiken kom från och där stod två vakter som var på väg hem till mig, till MIG? Jag hade två söner hemma som båda satt och spelade lugnt och på sin höjd rullade sin kontorsstol över en ljuddämpande MATTA, vilket inte skapade några ljud alls inne hos mig.
Men vakterna hade lyckats höra något nere hos henne och hon fick dem att skriva en störningsrapport, som jag än idag inte fått läsa för att det tydligen strider mot sekretess.
Försökte prata med styrelsen (som alltså hotade mig med vräkning) men de visade inget intresse i att undersöka om det kan vara så att hon var totalt överkänslig mot ljud (och därmed helt olämplig i en lägenhet) utan pratade högtravande om deras skyldighet att agera på störningar och jada jada samt att detta skulle drivas till rätten..
Grannen under bankade alltså i sitt tak när jag dammsög en gång i veckan och när en lånad hundvalp skällde dagtid så bankades det också direkt.. Vittnen finns, men de vill inte öppna när man ringde på för att fråga hur hon var funtad?
Jag tröttnade i alla fall på grannen under samt styrelsen på BRF JAKTVÄGEN och sålde #61kvm, men jag återkommer nog till detta ämne lite längre fram..
2 Besökare har kommenterat :
Unknown sa...

Du rätt i att flytta.Gjorde det också pga psyksjuk granne.Hoppas du slipper sjuka grannar

FixarFarsan sa...

Tack, jag hoppas det med!