-->

Testar Att Äga En Harley VROD Muscle 2014 (En Hel Helg)

Rubriken ljuger inte, jag ägde faktiskt denna Harley Davidson VROD Muscle från 2014, men det blev ett väldigt kort ägande.
Köpte den på fredag eftermiddag, körde den till på lördag när jag lämnade tillbaka den i butiken. På måndag var den inte i min ägo längre och jag hade pengarna tillbaka på kontot!
Men vi surrar lite om varför det blev en Muscle?
test-vrod-Muscle-2014

VROD Muscle = Coolaste HD’n

Föll pladask för VROD/Muscle’n, så jäkla fet HD och jag med långa armar satt som en kung på den. Sen att Porsche varit med och utvecklat den vätskekylda motorn på 122hk gör inte saken sämre!

Harley-Davidson-VROD-Muscle

Kanske Blir Muscle Igen En Dag..

Original blinkers var asballa de med, samma sak med framgafflar och framlyse – SPOT on min smak, clean design. Sedan ser man ju inte ett skit i mätarna medan man kör för allt vibrerar som fan och siffrorna är små och röriga med det är en annan sak..

Prestanda-vrod-muscle-2014

Litade På Magkänslan = Gjorde Retur

Fick ett riktigt bra pris på denna och slog till direkt men sedan började sakerna liksom “inte stämma” – Butiken har bra rykte och de säljer “noggrant genomgångna hojar” men jag ville att de kollade oljan när jag skulle hem med den och det saknades då ~0,8 liter motorolja.

Redan där ville jag faktiskt avbryta affären för jag trodde jag hade köpt en fullt genomgången hoj som det stod i annonsen, vad mer kan vara fel på den?
Ett framdäck, insatser till dämparna och en service skulle jag komma tillbaka för senare eftersom verkstaden inte hade tid, men jag trodde i alla fall att hojen var genomgången som det stod i annonsen..
Ok, körde en långrunda på fredag kväll och försökte njuta av min nya hoj och det var en ball upplevelse att dundra fram genom stan med den men tyvärr störde jag mig på, kände mig lurad!
Senare på kvällen när den stått en stund så visade det sig att framdämparen läckte olja på uppfarten, då tappade jag humöret helt och ville inte ha den mer – Det var slut!
Så det blev en kort HD-resa för mig, men säger inte att det aldrig mer blir en VROD, ashäftig modell om den är välservad och inte sönderskruvad. Skulle t.ex. gärna ha den LITE tystare än de flesta jag provade samt att man mappar motorn så att den går rent och fint, då är VROD Muscle en av mina drömhojar, i kategorin kralliga glidare alltså.
Läs gärna vilja andra hojar jag gillar under #Hojtester.
0 Besökare har kommenterat :