-->

Utställningen "Play Beyond Play" - Inget Game 3.0

Förra gången jag tog ungarna till Tekniska Museet var när Game 2.0 var där och om ni klickar på länken så kan ni läsa om hur jäkla bra den utställningen var (om man gillar att testa gamla TV-Spel).

Nu rullar istället utställningen "Play Beyond Play" på samma ställe och jag var där under förra påskveckan med två av sönerna.

Recension-Play-Beyond-PlayUtställningen-Play-Beyond-Play

Play Beyond Play

Den korta recensionen är att denna utställning INTE är så mycket att hänga i julgranen för oss som gillar TV-Spel utan du ska nog se till att knata igenom även resten av Tekniska Museet för att känna att du fått valuta för dina pengar.

Testa-Arkadspel-Play-Beyond-Play

Området med spelbara spel var begränsat och de riktigt gamla konsolerna var inlåsta bakom glas. Hittade endast arkadspelet space invaders och VR uppvisningarna var vissa tider som vi missade.

Skidskytte-Play-Beyond-PlayBob-Play-Beyond-Play

Winter Games

Utställningen Winter Games som låg på andra sidan trapphallen på våning 3 och 4 hade varit kul OM maskinerna fungerat lite bättre.

Man kunde skjuta hockey mot en målis men den skärmen reagerade inte på skotten. Samma sak med backhoppning och skidskytte som inte verkade fungera som planerat. Enda som lirade bra var BOB-simulatorn som grabbarna testade flera ggr då det inte var någon kö.

Vi gick även runt och kollade lite på de gamla fasta utställningarna och gruvan, GRUVAN är ALLTID värd ett besök. Lite läskigt men spännande tyckte den annars så tuffa sonen och höll hårt i handen.

Play Beyond Play kan nog bli kul om man bokar de låsta rummen där man kunde testa filmstudio och klippa film etc. men annars var det inte så mycket att kasta bort en ledig dag på..

Läs gärna mer om husets gamingintresse under arkivtaggen som gott å gott heter #Gaming.

0 Besökare har kommenterat :