-->

Nya Jumpy Med Verkstadsinredning För Elektriker

En sak som imponerade stort när jag testade Nya Citroën Jumpy var verkstadsinredningen bak i lastutrymmet. Det var ett paket anpassat för just L2 längden av Jumpy och framtagen för elektriker.

Verkstadsinredning-System-Edström-EL-Nya-Jumpy - kopiaVerkstadsinredning-System-Edström-EL-Nya-Jumpy

Hög Kvalité på System Edström

När jag lånade Jumpyn och testade den så tog jag massor av bra bilder på t.ex. den mysiga och starka LED belysningen som man tände/släckte med strömbrytare vid sidodörr eller bakdörrarna.

Tyvärr har jag inte bilden på denna belysning kvar..

Råkade göra en riktigt klantig grej på min bloggardator precis innan jag skrev detta inlägg. Var trött när jag skrev ett rensningsskript som rensade lite väl mkt och raderade alla oanvända bilder, som jag sedan inte fick tillbaka. Men ni kan läsa mer om det här: Återskapa raderade bilder i Windows 10

Elektriker-inredningen från System Edström håller hög kvalité och man fattar att de byggt och utvecklat vidare dessa inredningar i 30 år. Hela paketet som täcker båda sidoväggarna kostar 30.450:- och det finns massor av extra krokar och lådor att köpa till.

Lådor och hyllor i paketet har ljuddämpande botten och lådorna är "låsta" och öppnas genom att man klämmer lite på handtaget. Ett gäng sortimentlådor som man kunde bära med sig stoppades ner i anpassade fack när man jobbat klart. Snyggt och praktiskt!

Det finns även en inredning anpassad för snickare och en för VVS folk, den sistnämnda har t.ex. en cool utdragbar arbetsbänk.

Nya-Jumpy-Verkstadsinredd

Gott om lastutrymmet trots hyllor

Ovan bild hittade jag i papperskorgen på datorn, den visar dock inget av verkstadsinredningen. Eller jo, att bilen faktiskt lastar bra mycket saker TROTS att den har verkstadsinredning.

Bilden visar mängden saker som vi hade med oss till Täby Loppis.

MagLite-Mini-Citroen-Logga

Mini MagLite Som Bild-Kompensation

Den andra bilden på inredningen som jag lyckades rädda var ovan bild på denna röda snygga Mini Maglite. Den kan ni vinna genom att svara på en relativt enkel fråga som dyker upp på bloggens Facebooksida i samband med att detta inlägg länkas därifrån

(Frågan dyker upp när posten gillats/delats minst 10 gånger)

Så in och gilla Facebooksidan och inlägget för att vara med och tävla och sedan kan ni även kika på min arkivtagg #Citroen och läsa mer om bilmärket som dessa ficklampor låg lastade i..

0 Besökare har kommenterat :