Cykel Utan Fotbroms - Lagom Från Barnet Är 7-8 År

Jag var på minsta grabben redan i höstas och bad honom att testa den lite större 24" cykeln som står oanvänd i #Cykelförrådet men han vägrade och då lät jag det vara.

Scott 24" MTB Passar 8-Åring

Tog Över Brorsans Gamla Scott Voltage

Nu tidigare i våras när snön smält så testade jag igen och denna gången var han lite mer "på" så vi pumpade upp den, justerade in sadeln och kollade igenom den ihop (som en kul grej tänkte jag).

Läs mer om när jag köpte cykeln ny: 24" MTB Scott Voltage

Övningskörning Första Cykeln Utan Fotbroms 8-Åring

Övningskörning Utan Fotbroms

Vi tog ett par övningskörningsrundor ihop så att han fick visa att han nu hade koll på fram och bakbroms, via handtagen och det var inga problem. Nu gillade han cykeln jättemycket sa han och tog den direkt till och från skolan!

Biltema X-Dirt 20" + Orange Crescent Rask R20 29"

Team Orange

Eftersom det är på våren (läs "före sommarlovet") man ska sälja en barncykel så frågade jag honom direkt ifall han behövde ha kvar den gamla som backup men näe den kunde jag sälja så, 2h senare var den såld för 1200:-.

Även om 20-tummarens färg matchade min testcykel så bra så var det ändå skönt å bli av med en cykel som ingen någonsin i huset kommer ärva.

Men läs gärna mer om båda cyklarna under arkivtaggen #Cyklar.

0 Besökare har kommenterat :

 
-->