-->

Scott Aspect 910 MTB Såld!

Eftersom jag tänkte testa Crescent cyclocrossen fullt ut så provade jag hur marknaden reagerade på en välanvänd med fin 29" Scott Aspect 910 Mountainbike.

Sälja-Scott-Aspect-910-Marknadsvärde

MTB Ägare Sedan 1998

Marknaden reagerade förvånansvärt bra och jag är numera inte längre ägare av en Mountainbike, något jag varit sedan 1998 då jag köpte min första DBS. Köpte just den cykeln då dottern var ett år gammal och jag vill ha en stabil cykel att montera barnstolen på.

Kollade prisläget på blocket, putsade upp Aspecten och satte ut den för 6000:- jämt och direkt samma kväll ringde det en kille som ville komma dagen efter redan klockan 09:00. Därefter messade en jäkla massa men ingen ville bjuda mer än hälften och påpekade att mitt pris var ett överpris. Dagen efter kom killen, tog en kort testrunda, var nöjd och betalade utsatt pris med ett par knapptryck.

Scott-Aspect-910-MTB-Hardtail--Grön-Svart-Pris

Kommer Sakna Den Höga Komforten

Kommer troligen sakna den höga komforten som en 29" MTB med luftdämpad framgaffel ger och även den mjuka sköna sadeln och det breda sköna styret. Varför då sälja? För att jag vill testa att bara ha EN cykel som passar till allt och flera tusen pendlarmil hade även satt sina spår på Scotten så det var ändå snart dags att byta ut både lite kuggar och båda däcken..

Butikskvitto-Scott-Aspect-910

Skapligt Liten Värdeminskning

Ska jag vara ärlig så trodde jag inte någon skulle köpa den för utsatt pris så den liksom bara slank ur händerna!

Hittade kassakvittot när jag rensade "Scottlådan" i garaget och såg att den bara tappat runt 100 riksdaler sedan köpet och slår man ut detta på fyra år så blir det 25:-/år i värdetapp. Inte så farligt va? ;)

1. Välja Hybrid eller MTB och vilken storlek på hjul?
2. Recension Scott Aspect 910 i Skogen
3. Cykelpendla 5 mil T/R Jobbet (se även film längre upp)
4. Vintercykling med Scott Aspect 910 + Dubbdäck

En riktigt grym cykel var Aspect 910:an i alla fall och jag har bloggat om den en hel del om genom åren och här ovan har ni fyra utvalda länkar där ni kan läsa lite mer om hur jag kom fram till att jag skulle köpa just den och även hur den var som skogshoj, pendlarcykel och som vinterpulka..

Alla mina cykeltaggade inlägg hittar ni i arkivet under #Cykel.

0 Besökare har kommenterat :